Наше насіння - Ваш урожай!

Пропонуємо розсаду овочів та квітів

Нарешті минула загроза травневих заморозків, і можна, навіть правильно сказати, - потрібно висаджувати розсаду овочів. Ми пропонуємо розсаду томатів, перців, баклажан, селери черешкової та кореневої, капусти. Всі рослини загартовані, не бояться сонця, холодних ночей, адже ростуть повністю розкриті уже 2 неділі. Розсада помідор та баклажанів оброблена від жука та фітофторозу. Вам залишається посадити її в себе на грядках, і лише через два тижні можете зробити повторний обробіток для профілактики та запобігання фітофтори будь-яким препаратом, якому ви довіряєте. Розсада приживається відмінно, але якщо маєте бажання прискорити цей процес, можна полити розчином Вермісолу, Рост-Універсалу, Гуматом. З фітофторою ми спілкуємось за допомогою Фітоциду ( БТУ ), Фітора, Альфа-Міді та Квадріса, якому ще більш-менш довіряємо ( він хоч і дорогий, проте дуже дієвий, і безпечний для бджіл та людини, рослина повністю виводить його вже на 5 день ).
Перед висадкою, лунку обовязково поливаємо, не залежно від того, чи був дощ. Потрібно зачекати, щоб вода увійшла в землю. Не садіть у болото, затяне корінці і рослина буде довго сидіти на місці! У лунку під перець та баклажани виливаємо по 1 л. води, під помідори - по 0,5 - 1 відрі води !!!
Притискаємо корінчик вологою землею, а решту загортаємо сухою. І ціле літо не поливаємо !!! Головне правильна висадка і перший достатній полив. Літо нас чекає спекотне, тому розсаду томатів для себе ми робимо вищеньку, копаємо під неї 30 -40 см ямки, виливаємо відро води і ставимо, -НЕ ЛОЖИМО! рослинку. Річ у тім, що коріння в такому випадку піде все у глиб, до грунтових вод на самозабезпечення, а якщо садити бочком, як ми усі раніш робили, та ще й поливати, щоб коріння утворювалось біля верху, то ми зробимо рослину залежною від нас та наших поливів. Добре висаджені рослини замульчувати.
Привернути до вашого подвіря чи балкону захопливі погляди допоможуть наші квіти ( сульфінія, бакопа, петунія, сальвія, агератум, тагетес, вербена, газанія, пеларгонія, бегонія, флокси, бальзаміни, міні-жоржинки та ін.)
Бажаємо вам наснаги та здоровя і праці в задоволення ! Гарних врожаїв !